Onze service

Wij bieden een volledige service, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. En dit geldt niet alleen voor onze service vóór installatie of levering, maar natuurlijk ook tijdens en na de installatie of levering van uw huislift. Wat uw bezorgdheid ook is, u kunt altijd contact met ons opnemen. Zo garanderen we dat u ook jaren na aankoop nog steeds tevreden bent met uw huislift.

home-lift-advice

Advies via videobellen

In een video adviesgesprek kijkt een expert vrijblijvend naar uw situatie via videobellen. Hij kan aan de hand hiervan beoordelen of plaatsing van een huislift mogelijk is en wat de opties zijn. Verder kan er een advies worden gegeven aan de hand van uw wensen en voorkeuren. Daarnaast is er de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

advies

Advies bij u thuis

We geven u graag een vrijblijvend advies dat 100% is afgestemd op uw wensen en situatie. Onze adviseurs zijn ervaren specialisten. Zij adviseren u graag over welke huislift het beste aansluit bij uw situatie en wensen. De verschillende modellen worden objectief voor u op een rij gezet. Er wordt gekeken waar een huislift het beste kan worden geïnstalleerd. Ook krijgt u een offerte op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent.

mli-stock-foto-2

Garantie

Op elke huislift die wij verkopen, zit standaard 2 jaar garantie. Als u uw product door Mobilae laat onderhouden, heeft u de keuze om uw garantie te verlengen tot 5, 7 of 10 jaar, afhankelijk van het product. Dit betekent dat u uw product ook in de toekomst zorgeloos kunt blijven gebruiken.

installation-steps-mli-5

Eigen service organisatie

Mocht u een probleem hebben met uw huislift, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij hebben een eigen service organisatie die na het inplannen van een afspraak langskomt om de storing te verhelpen. Onze technische specialisten zijn gecertificeerden getraind om uw storing snel en vakkundig weer te verhelpen.

huislift-brochure-cover-new

Vraag vrijblijvend en gratis de huislift brochure aan

Een huislift in uw eigen huis? Het is mogelijk! Maak uw huis toegankelijker en comfortabeler met een Smart huislift. Installatie kan binnen een dag worden gedaan.

Bel mij terug

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

De heer
Mevrouw
Achternaam
Email
Mobiele telefoonnummer