Huislift prijs

Hoeveel kost een huislift en hoe komt u aan de exacte prijs? Lees verder om meer te weten te komen over de prijzen van een SMART huislift.

mli-stock-foto-4

Hoeveel kost een SMART huislift?

Onze huisliften hebben een vanaf prijs van €19.500,- inclusief montage en BTW. Dit kan oplopen door de bouwkosten van de situatie waar de huislift geplaatst moet worden en persoonlijke wensen voor de huislift. Zo is de prijs afhankelijk van het soort materiaal en dikte van de tussenverdieping waar de lift komt te staan.

advies

Exacte prijsopgave bij een vrijblijvend thuisadvies

Wilt u weten hoeveel een huislift precies kost? Vraag dan een huisadvies aan bij onze adviseurs. Tijdens het huisadvies zullen onze adviseurs u niet alleen adviseren over de huislift die bij uw situatie past, zij zullen ook een offerte opstellen. Deze prijsopgave is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Vraag een prijsopgave aan

U wilt een offerte aanvragen voor een Smart huislift. Vul hier uw gegevens in zodat een adviseur contact met u kan opnemen voor meer informatie.

huislift-brochure-cover-new

Vul onderstaand formulier in, en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.

De heer
Mevrouw
Achternaam
Email
Mobiele telefoonnummer

Ja, ik wil graag deze informatie ontvangen en Mobilae mag mij per e-mail en/of telefoon contacteren. Ik ga akkoord met de voorwaarden.*