Service

Mobilae service

De Smart huislift is een product van Mobilae. De afgelopen 25 jaar heeft de service afdeling van Mobilae zich ontwikkeld tot de beste op het gebied van mobiliteitsproducten. De klant moet altijd op een goed werkend product kunnen rekenen. Daarnaast biedt Mobilae een uitgebreid garantie pakket aan. Op elke huislift wordt standaard 2 jaar garantie gegeven. De garantie is uit te breiden tot 10 jaar. 

Alle producten worden met zorg geïnstalleerd. Als er toch een probleem met uw huislift mocht zijn dan kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een monteur bij u langs sturen.

De monteurs en installateurs van Mobilae moeten regelmatig opleidingen en cursussen volgen om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. De serviceorganisatie van Mobilae werkt door heel Nederland. Er is dus altijd een monteur bij u in de buurt.

Verder zorgt de serviceafdeling voor de hele afwikkeling van uw bestelling. Vanaf het plaatsen van de order t/m het installeren van de huisliften. Alle details worden kloppend doorgevoerd. Uw huislift moet tot op de millimeter passen. Zodra uw huislift binnen is en de opening in het plafond gemaakt is, komt ons eigen installatie team om de lift te installeren. Een stuk service en vertrouwen wordt zo met uw huislift meegeleverd.

Voor meer informatie over de service kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen naar [email protected]