Wat maakt de woonhuislift zo bijzonder?

25 November 2015

Een van de vele voordelen van een woonhuislift is dat hij voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Los van het vervoer van personen of een rolstoel kunnen er ook eenvoudig spullen meegenomen worden. Denk hierbij aan dozen of zware boodschappen. Daarnaast is het vaak heel onhandig om huishoudelijke apparaten of gereedschap op de trap mee te nemen. Dat is met de PractiComfort woonhuislift niet meer nodig. De strijkplank, een zware gereedschapskist of een stofzuiger gaan gemakkelijk mee in de lift. 
Maar de woonhuislift kan ook gebruikt worden voor huisdieren. De hond of kat kan gewoon mee naar boven en beneden. En wat te denken van het dragen van een vogelkooi? 

Een veilige woonhuislift voor het huis. Los van het gemak voor de gebruiker zelf zijn de andere mogelijkheden voor gebruik maar al te makkelijk. Een optie voor in de lift is een opklapbare zitting. Deze is te gebruiken voor tijdens de rit naar boven en beneden. Wanneer u echter spullen mee wilt nemen kunt u de zitting omhoog klappen waardoor er meer ruimte in de lift ontstaat. Een PractiComfort woonhuislift is een echte verrijking voor het huis. Los van het gemak van een woonhuislift voor de gebruiker zelf zijn de andere talloze mogelijkheden voor gebruik een ware luxe.