Het gemak van een huislift kopen bij PractiComfort

25 November 2015

Een huislift kopen gaat makkelijker met goed advies

Wanneer u kiest voor de aanschaf van een huislift is goed advies zeer belangrijk. PractiComfort is al 25 jaar gespecialiseerd in het adviseren van oplossingen voor thuis. Van het aanschaffen van een scootmobiel tot het installeren van instapbaden, trapliften en huisliften. Hierdoor is het aanbod van trapliften zo groot en heeft PractiComfort kunnen kiezen voor de meest innovatieve huislift. Dit maakt een huislift kopen bij PractiComfort een eenvoudige en veilige aangelegenheid.

Er zijn veel traditionele huisliften op de markt. Wilt u een traditionele huislift kopen dan zitten daar vaak hoge kosten aan verbonden. Van het installeren van een lift-put t/m een uitbouw op het dak. Of de huislift moet buitenshuis geïnstalleerd worden waarvoor er een doorbraak in de buitenmuur gemaakt moet worden. Deze extra aanpassingen zijn vaak duur. Waardoor de prijzen van traditionele liften hoger liggen dan bij de nieuwe generatie huisliften. Voor een huislift kopen is de uitvoering dus zeer belangrijk.

Voor een gedegen advies op maat adviseren wij u een afspraak te maken. U krijgt dan in uw eigen omgeving in alle rust alle mogelijkheden van de huislift uitgelegd.