De Smart lift voor thuis

17 August 2015

Wanneer men gaat kijken naar de mogelijkheid om een lift thuis te laten installeren komen er meestal veel vragen. De aanschaf van een huislift is een grote investering en natuurlijk wil men zeker weten dat men goed geïnformeerd is.

Een van de meest gestelde vragen bij PracitComfort is of de Smart lift lawaai maakt. En het antwoord is simpelweg nee. En dat vanwege het feit dat de Smart lift de stilste huislift verkrijgbaar is. Er wordt geen gebruik gemaakt van hydraulische apparatuur voor het bewegen van de lift. Terwijl traditionele hydraulische liften veel lawaai kunnen maken en erg trillen, is de huislift van Smart extreem stil. Dit komt door het gebruik van een elektromotor die eenvoudig met een kabel via het stopcontact aangesloten wordt. In feite hoor je de lift eigenlijk niet of nauwelijks.

Geen verhuizing nodig dankzij uw eigen lift

Met het ontwerp van de lift had men 1 ding duidelijk voor ogen: geen luide mechanische onderdelen of motoren. En geen externe units. De liftcabine zelf moest alles bevatten wat normaal nodig is om een lift te laten bewegen. Maar dan compact verwerkt boven, onder en in de liftcabine. 

Verder heeft het ontwerp van het Bi-rail® systeem ervoor gezorgd dat de Smart lift praktisch overal geïnstalleerd kan worden. Als men naar normale liften kijkt ziet men al snel dat er slechts een zeer beperkte mogelijkheid tot plaatsing is. Deze flexibiliteit heeft geleid tot installatie van de lift op de meest handige plaatsen. In de gangkast, in de keuken, in de huiskamer en naar de garage. Daarnaast heeft de lift nog een heel unieke eigenschap: er bestaat een versie met een dubbele entree. Met deze uitvoering kunt u aan de ene kant instappen, en op de andere verdieping aan de andere kant uitstappen. Een ideale oplossing wanneer de entree/uitgang op de verschillende verdiepingen aan een andere kant moet zitten. Zie de uitvoeringsmogelijkheden.